Notice

Google Geocoding API error: The request was denied.

Ejendomme Mandelieu La Napoule, Frankrig Le Castellet, La Napoule

Le Castellet, La Napoule

6 km vest for Cannes ligger Mandelieu La Napoule, som er delt op i bydelen Mandelieu inde i landet og La Napoule helt ude ved Middelhavet. Byen har 2 golfbaner.
WhoCare Properties A/S kan både tilbyde en dejlig lejlighed i Mandelieu beliggende lige ud til hul nr 14 på golfbanen Riviera Golf samt en flot lejlighed i La Napoule med fantastisk havudsigt og ca. 50 m til nærmeste strand. I La Napoule finder du det gamle slot, sandstrande, en hyggelig lille ferieby og en stor flot lystbådehavn.

Ejendoms beskrivelse

Meget smuk og charmerende lejlighed med stor hjørneterrasse tæt ved stranden. Overalt marmorgulve med varme. Invitakøkken med udgang til altan og åbning mod stue. Opholds- og spisestue med fladskærm og Tivoli DAB radio og CD anlæg og udgang til terrasse med fantastisk havudsigt. Gæstetoilet. Stort soveværelse med dobbeltseng, skab og eget brusebadeværelse. Mindre soveværelse med dobbeltseng og skab. Badeværelse med brus og toilet.

Type:

Meget flot nyrenoveret 3 værelses lejlighed

Størrelse:

72m2

Altan/terrasse:

Ja. Vinkelterrasse på 30 m2

Udsigt:

Havudsigt

Fælles faciliteter:

Nej

Etage:

2. sal

Elevator:

Ja

Antal personer:

4 + 2

Antal værelser:

2 soveværelser

Antal badeværelser:

2 med varme i gulvet

Antal toiletter:

2

Vaskemaskine:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Parkering:

Nej. 2 offentlige parkeringspladser ca. 150 m fra lejligheden

Centrum:

150 m

Strand:

50 m

Internet:

Ja

Der tillægges 125 € pr. udlejning for linned, håndklæder og slutrengøring. Der skal betales 1/3 af prisen i depositum for at reservere en lejlighed. Ved annullering tilbagebetales depositum ikke. Det fulde beløb skal være indbetalt senest 4 uger før lejeperiodens start.

Kontakt for priser og booking: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Se om ejendommen er udlejet

Fri ankomstdag

Book minimum 4 dage

WhoCare Properties A/S

Kontakt os