Notice

Google Geocoding API error: The request was denied.

Ejendomme Cannes, Frankrig Rue Henri Paschke, 2. sal

Rue Henri Paschke, 2. sal

Cannes er nok den mest berømte by på den Franske Riviera. Ikke mindst på grund af Cannes film festivalen i maj måned, hvor du, hvis du er heldig, kan se et glimt af de store filmstjerner fra Europa og Hollywood. Men Cannes er også et metropol af modebutikker, fortovscafeer, restauranter, små stræder, mad- og antikmarkeder, palmer, hvide sandstrande og ikke mindst et utal af dejlige solskinsdage. I Cannes står tiden aldrig stille. Her er noget for alle sanserne.
I Cannes tilbyder vi udlejning af vores totalrenoverede ejendom i 9, Rue Henry Paschke, som indeholder 3 store lejligheder. Alle indrettede i de bedste materialer fx Salernes klinker, varme i gulvene osv. Og alle med balkon med havudsigt eller lille terrasse.

Til ejendommen hører også en lille hyggelig fælles gårdhave med sydlandsk beplantning og fontaine. Ejendommen ligger i roligt kvarter med kun ca. 5-10 minutters gang til Croisetten. Se og læs mere om de enkelte lejligheder ved at klikke på lejlighed 1, 2 og 3 foroven på siden.

Du kan leje lejlighederne enkeltvis eller hele ejendommen.

Ejendoms beskrivelse

3 værelses 2. sals lejlighed på ca. 75 m2 med balkon med havudsigt. Kæmpe stue med spise og opholdsgruppe/sovesofa. 2 soveværelser. Nyt køkken og bad. Varme i gulvene. Lejlighed med altan i smuk gammel fransk ejendom - 75 m²

Type:

Lejlighed 2.sal

Altan/terrasse:

Ja

Udsigt:

Ja

Fælles faciliteter:

Lille gårdhave

Etage:

2. sal

Elevator:

Nej

Antal personer:

4 + 2

Antal værelser:

3

Antal badeværelser:

1

Antal toiletter:

1

Parkering:

På gade

Centrum:

Ca. 5 minutters gang

Strand:

Ca. 10 minutters gang

Internet:

Ja

Der tillægges 125 € pr. udlejning for linned, håndklæder og slutrengøring. Der skal betales 1/3 af prisen i depositum for at reservere en lejlighed. Ved annullering tilbagebetales depositum ikke. Det fulde beløb skal være indbetalt senest 4 uger før lejeperiodens start.

Kontakt for priser og booking: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Se om ejendommen er udlejet

 

Fri ankomstdag

Book minimum 4 dage

WhoCare Properties A/S

Kontakt os